موتورولا RAZR: نمادی از نوآوری و طراحی مدرن که از یادها نخواهد رفت
متن دلخواه شما
آخرین اخبار تکنولوژی و جدیدترین برنامه های دانلود برنامه و بازیها
دو شنبه 15 مهر 1392 ساعت 9:32 | بازدید : 865 | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )

موتورولا RAZR: نمادی از نوآوری و طراحی مدرن که از یادها نخواهد رفت

 
سال ۲۰۰۳ شرکت نوکیا غوغایی به پا کرده بود و با موبایل های 6600، 1100 و 3100، فروش خارق العاده ای برای خود رقم زد. یک سال بعد شرکت موتورولا با محصولی متفاوت همه چشم ها را به خود خیره کرد.
 
در حالی که موبایل های تاشوی سامسونگ و ال جی خوب فروش می کردند، موتورولا هم با یک موبایل تاشو وارد میدان شده بود. جیم ویکس مدیر طراحی موتورولا در این مورد می گوید: «موتورولا آن زمان در نظر داشت کاری کند و چیزی بسازد که با همه موبایل های آن دوره فرق داشته باشد.»
 
سال ۲۰۰۴، حدود ۱۱۰ خبرنگار حوزه مد در موزه هنرهای مدرن کپنهاگ دانمارک جمع شده بودند تا موتورولا RAZR V3 را نظاره کنند. تلفنی که قرار بود دنیا در تغییر دهد. موتورولا که سابقه ای طولانی در موبایل های تاشو داشت، این بار می خواست نازک ترین تلفن همراه موجود در بازار را خلق کند. برای رسیدن به این هدف، موتورولا اختراعات بسیاری صورت دارد.
 
در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید تا بیشتر درباره RAZR افسانه ای صحبت کنیم.
 
 
موتورولا تصمیم گرفته بود که این موبایل از جنس فلز باشد، آن هم فلزی مرغوب. اما این کار برای آنتن دهی موبایل مشکل ایجاد می کرد. پس موتورولا تصمیم گرفت بخش پردازش و آنتن موبایل را به قسمت پایین دستگاه منتقل کند.
 
برآمدگی پایین دستگاه هم، برخلاف نظر عموم، به خاطر طراحی اولیه موبایل نبود. بلکه به ضرورت فنی، این گونه طراحی شد. نوآوری در طراحی و ساخت صفحه کلید کاملا تخت، نیز بی نظیر بود. در حالی که رقبا از دکمه های پلاستیکی برآمده استفاده می کردند، موتورولا برای اولین بار صفحه کلیدی فلزی و کاملا تخت طراحی کرد. 
 

این موبایل شبیه هیچ تلفن همراه دیگری در بازار نبود. ظاهری عجیب، متفاوت و البته قیمتی گران داشت. این موبایل با قیمت ۴۴۹ دلار تبدیل به یک کالای مد شده بود. در مراسم اسکار در دست میهمانان دیده می شد. بسیاری از هنرپیشه ها و ورزشکاران معروف از این گوشی استقبال کرده بودند. شاید این اولین دستگاهی بود که پا را از یک ابزار صرف ارتباطی فراتر گذاشته و به یک محصول دنیای مد تبدیل شده بود.
 
موتورولا با این محصول ثابت کرد که مردم بابت طراحی خوب، پول خوبی می دهند. در آن زمان که هنوز از بازار داغ اپلیکیشن ها و سیستم های عامل خبری نبود، RAZR در طراحی پادشاهی می کرد. بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸، ریزر پرفروش ترین گوشی موبایل ایالات متحده آمریکا بود.
 
اما موفقیت موتورولا در RAZR، چشمانش را در برابر موج خروشان تلفن های هوشمند کور کرد. در حالی که شرکت های بزرگ دیگر، با تیزبینی، خود را به فاز بعدی یعنی "نرم افزار و خدمات" پیوند می دادند، موتورولا در یک نقطه گیر کرده بود. تا اینکه آیفون از شرکت اپل وارد بازار شد و کل معادلات را به هم ریخت.
 
تلفن هوشمند، ابهتی که موتورولا در حال پایه ریزی بود را از هم پاشید. در ۲۰۰۶ موتورولا تلاش کرد طراحی خیره کننده خود را در یک محصول مدرن، و دوباره تاشو، به رخ بکشد. اما دیگر دیر بود، این اپل بود که تصمیم می گرفت تلفن های آینده چه ظاهری داشته باشند.
 
در حال حاضر نه از موبایل RAZR با آن طراحی چشمگیرش خبری است و نه از موج گوشی های تاشو. اما موتورولا یک درس اساسی به همه داد، اینکه رمز موفقیت یک محصول، مهندسی، طراحی و بازریابی خوب است.
 
گرچه وجود هر سه لازم است، اما بدون طراحی هیچ موفقیتی حاصل نخواهد شد. کسی چه می داند، فناوری ها تکامل پیدا می کنند. با نگاه اجمالی به این ۱۰ سال می توان چندین انقلاب در طراحی را حس کرد. شاید هم در این چرخه تکاملی به زودی گونه هایی از گوشی های تاشو را دوباره ببینیم.



:: موضوعات مرتبط: اخبار , موبایل , موتورولا , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین عناوین مطالب